Málokdo může říct, že když jen tak leží, stává se lepším. My ale ano. Jen se tady totiž tak plácáme ve vlastní šťávě, ale dělá to s náma divy.
84
Fakt ostrá Portugalka. Tak mi říkají. Mezi námi, zase tak ostrá nejsem. Jaká teda jsme? Rozhodně chuťově jedinečná. Navíc je nás uvnitř hned několik.
67
Recept na naši lahodnou chuť, který se předává už po generace od sardinky k sardince, neprozradíme. Mezi námi... Myslíme si, žeto má co dočinění s tou vynikající...
64
Jsem návyková. To je bez debat. Po prvním seznámení vás mám zcela ve své moci. Jemná kouřová vůně navíc jemně podtrhuje moji dokonalou chuť.
82
Ahoj. Jmenuju se Makrela. Ne Marcela. Ma-kre-la. Do téhle konzervy skládali to moje bělounké masíčko ručně, heč! Navíc jsem plná vitamínů B a B12 a taky omega-3 mastných...
61
Náš vzhled ocení i ty nejnáročnější. Vše na svém místě, jak má být. Žádná kost a kůže. Jednoduše nic navíc, jen vynikající masíčko.
58
Už jste někdy něco vyhráli? My jo! Máme na poličce cenu za jeden z nejlepších konzervovaných produktů na světě. Možná pomohlo, že nás tak hezky srovnali.
76
Nejsem žádná kost a kůže! V téhle malé plechovce najdete ze mě jen to nejlepší. Šťavnaté masíčko plné chuti.
70
Dokonalá partie. Já a česnek. Teda alespoň to o nás říkají. Moje rozpadající se masíčko díky němu dostává ještě delikátnější chuť.
129
Jsem prcek. Mini ryba. A nejen já. I bráchové, co jsou ručně naskládaní hned vedle mě. Navíc tady nejsme sami. Přidali k nám citron. A udělali dobře. Protože teď jsme prostě...
83
Připravte se na pikantnosti. Já i bráchové už jsme prostě takoví. Troška chilli s naší chutí udělala divy. A s vaším tělem taky.
73
Uzení je ten nejlepší parfém. Teda aspoň pro nás pstruhy. Lehce kouřová vůně k nám vážně sedne. Když k tomu přičtu, co to udělá s naší chutí... To prostě musíte ochutnat. ...
123
Konzervované rybičky bývají často velmi podceňované a opomíjené. Jsou považované za super potravinu.